Telefoonnummer: +316 20 73 63 65 info@hofstedezuivel.nl

Al meer dan 25 jaar actief!

Al uw boodschappen voor particulier en bedrijf. Snel, topkwaliteit en voordelig..

Groot assortiment

Ons assortiment is vergelijkbaar met die van de grote supermarkten.

Maaltijdenservice

Naast het leveren van boodschappen, bezorgen wij nu ook verse maaltijden .

Over ons

Hans Hofstede vaart al jaren zijn eigen koers, maar probeert wel continu vernieuwend bezig te zijn.

Ondernemen is vooruit zien. Service en kwaliteit staan voorop. Onlangs is er een nieuwe ultramoderne koelbus aangeschaft zodat alle producten ten aller tijde kwalitatief hoogwaardig de klanten bereiken.
Ook scholen, bedrijven en instellingen kiezen steeds vaker voor snelle service tot in de kantine.

Hans Hofstede bezorgd sinds 1986 met zijn rijdende winkel alleen de wijk de "Nijverheid". Die tijden zijn veranderd en tegenwoordig wordt er door geheel Hengelo bezorgd. Met zijn nieuwe bezorgbus hij kan nu nog flexibeler werken en daardoor meerdere bezorgadressen bedienen. Behalve particulieren levert hij ook aan bedrijven, restaurants en kinderdagverblijven.

Je moet een klant natuurlijk wel iets te bieden hebben: de eieren die overigens zo van de boerderij uit Ootmarsum komen zijn inmiddels zo beroemd dat mijn klanten deze soms extra inslaan omdat tante Truus langs komt en ook van die lekkere eieren mee naar huis wil. Het ambachtelijke brood wordt iedere ochtend vers geleverd door de ambachtelijke bakkerij Nollen, nee niet van die grote fabrieksbakker dus, en dit is duidelijk te proeven. Fruit en groente, bloemen en planten laat Hofstede liever niet bezorgen, deze koopt hij liever zelf rechtstreeks, zelf uitzoeken en proeven, want alleen het allerbeste is goed genoeg voor mijn klanten.


Wij zijn HACCP gecertificeerd.

Referenties